Архив за месяц: Сентябрь 2022

Учні та батьки школи надіслали тепле «вітання» (термобілизну та газовий балон для приготування їжі) 1 окремій бригаді спецпризначення ім. Івана Богуна. Також діти висловили свою підтримку, віру та вдячність у малюнках, листах та оберегах, створених власноруч.
Молимося за наших воїнів і чекаємо на їхнє якнайшвидше повернення із Перемогою!♥

Олімпійський тиждень спорту

 Всеукраїнський олімпійський урок та Олімпійський тиждень спорту – це щорічні спортивно-масові заходи, які проводяться за ініціативи Міжнародного олімпійського комітету та Національного олімпійського комітету України. Провести ці заходи у повному форматі, на жаль, ми не маємо змоги. Війна змінює всіх і все… Але кожен знає, що саме спорт формує навички здорового способу життя і є прекрасним способом зняття психологічної напруги, що особливо важливо сьогодні.
     Цьогоріч з 19 по 23 вересня в Черкаській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №15 Олімпійський тиждень спорту проведено під гаслом «Разом до перемоги!». Спортивно-масові заходи було проведено як у форматі живого спілкування, так і в онлайн, зокрема кожен клас прозвітувався про свої спортивні досягнення, створивши фотоколаж.