Архив за месяц: Март 2019

Хімічна школа

З наступного тижня наші учні почнуть безкоштовно відвідувати Хімічну школу. Її організувала Наталія Максимівна Фоміна на базі Кафедри «Хімічних технологій та водоочищення» ЧДТУ. Учні вже познайомилися з висококваліфікованими викладачами, лабораторіями, обладнанням. Усі були задоволені , здивовані такою кількістю приладів та реактивів і зараз в очікуванні дива науки.

 Ð¡Ð²Ñ–тлина від Irina  Stecenko.Світлина від Irina  Stecenko.Світлина від Irina  Stecenko.

Ми проти цькування!!!

 Під час зустрічі зі старшим інспектором ювенальної превенції Черкаського ВП ГУНП Кучугурною Лілією Вікторівною учні 5-Б класу з класним керівником Височиною Наталією Вікторівною мали чудову нагоду обговорити те, що все частіше чують з уст дорослих, та з’ясувати, що ж це таке булінг, кібербулінг. Також діти дізналися, яке покарання за цькування передбачено законом. І дуже важливо, що Лілія Вікторівна в невимушеній розмові пояснила, як потрібно протидіяти булінгу та боротися з кібербулінгом.

Світлина від Наталії Височиної.Світлина від Наталії Височиної.

Екскурсія на факультет екології в ЧДТУ

 Завдяки завідуючому кафедрою «Екології» Хоменко О.М. та доцентам кафедри Гончаренко Т.П. Жицькій Л.І.та Ящук Л.Б. учні 7 класу не лише познайомилися із роботоюфакультету, а й узяли безпосередню участь у визначенні якості молочних продуктів,  ознайомилися із природними індикаторами, спробували визначити рівень нітратів у ранніх овочах.
Також дізналися про реакцію рослин на пріоритетні забруднення атмосфери, ознайомилися із органолептичними характеристикамиСвітлина від Svetlana Shcherbyna.Світлина від Svetlana Shcherbyna.Світлина від Svetlana Shcherbyna. води.
Екскурсія була пізнавальною й дуже цікавою.