Архив за месяц: Ноябрь 2016

Вітання випускнику на передову

28 жовтня відбулася приємна зустріч із випускником нашої школи, який нещодавно повернувся зі Сходу. Павло розповів учням, як наші захисники із теплотою і ніжністю переглядають дитячі малюнки, як їм зігрівають    душу щирі слова підтримки у листах.

IMG_0239

Завітав наш гість із приємним подарунком: прапором із передової, на якому залишили свої підписи бійці.

Готується наш гість відвідати своїх друзів у АТО. У тому числі й однокласника, який і зараз стоїть на захисті наших кордонів. Саме тому він запропонував учням зробити зустрічний приємний сюрприз для  бійців — залишити свої підписи і побажання на прапорі нашого міста. Нехай, не зважаючи на відстань, частинка рідного дому буде завжди із хлопцями, нехай вони знають, що ми думками завжди із ними, що ми любимо їх і з нетерпінням чекаємо на їхнє щасливе повернення!

IMG_0219 IMG_0235 IMG_0231IMG_0230

 

Вшанування жертв фашизму

Друга неділя вересня у всьому світі – Міжнародний день пам’яті жертв фашизму.   Це день пам’яті мільйонів людей, які загинули у Другій світовій війні. IMG_0042

З метою вшанування загиблих вчитель історії Клименко Валентина Іванівна разом із 11-класниками провели тематичні бесіди із молодшими школярами.

IMG_0046