Архив за месяц: Апрель 2016

«Добрий вечір тобі, пане господарю!»

Чудове свято для батьків та вчителів приготували учні 2-А класу разом із класним керівником Галиною Михайлівною. Маленькі артисти показали неабияку майстерність, завдяки якій глядачі побували на традиційному відзначенні українських Різдвяних свят.

6

У родинній теплій атмосфері ми насолоджувалися зустріччю із Святим Миколаєм, колядниками, Василем та Меланкою, спостерігали за дивовижним зціленням кози-пустунки.

66

Хоч ще зовсім юні, зате старанні і талановиті актори просто заворожували яскравими танцями, мелодійними  піснями, а найбільше тим, що все відбувалося легко і невимушено. Можна було уявити, що ми перенеслися    на кілька віків назад в українське село і стали очевидцями відзначення святок.

Справжні музиканти!

Справжній батл між «музичними бендами» організувала на уроці 8-х класів  Анна Олексіївна. Учні презентували свої улюблені групи, підготувавши цікаву інформацію про їхніх учасників.

2

Проявили 8-микласники і надзвичайну креативність та артистичність, уявивши себе справжніми зірками.

22

Виступи виявилися нічим не гіршими. І аплодисменти шануваль ників були бурхливими та щирими, принесли масу задоволення як артистам, так і глядачам.

222

Звісно ж, такий урок назавжди  залишиться у пам’яті, буде ще одним   теплим спогадом про неповторні шкільні роки.

2222 22222

Добро починається з тебе!

За допомогою до всіх небайдужих звернулися батьки Анастасії Польчук, учениці 8-А класу Оршанецької школи, яка потребує термінової дороговартісної  операції. Учні нашої школи не могли залишитися осторонь. Тому учнівським самоврядуванням було проведено благодійний збір коштів. Спільними зусиллями ми зібрали 2277 гривень.

Гроші було передано Світлані Михайлівні Польчук — мамі Насті. Жінка була дуже розчулена, подякувала за підтримку і не могла стримати сліз. Від імені всіх учнів ми висловили побажання   якнайшвидшого одужання Насті.

Рисунок1

Звісно, ця сума досить невелика порівняно із тією, яку потребує родина Польчуків, але ми щиро сподіваємось, що вона допоможе подарувати дівчинці повноцінне життя!

Омельчук Олександра,
Президент школи.